Gemeentewerf

Investeer via een lening


Draag bij aan een groener Ouder-Amstel

Goed nieuws! We hebben met de gemeente afspraken gemaakt over het gebruik van het dak van de gemeentewerf. We hebben die afspraken vastgelegd bij de notaris. We zijn toe aan de volgende stap: je kunt nu bijdragen aan de zonnepanelen op het dak van de gemeentewerf!

Je kunt investeren via een lening. Over het uitgeleende bedrag (minimaal 250 €, ongeveer het bedrag van een paneel, of een veelvoud daarvan) vergoeden we elk jaar een rendement van 3%. We betalen het bedrag uiterlijk na 16 jaar terug.

Als je op de gemeentewerf komt zie je binnenkort je lening terug als één of meer panelen op het dak!

Je kunt mee doen als je lid bent. Ben je nog geen lid, meld je dan hier aan. Ben je wel lid dan kun je meedoen door je aan te melden via onderstaand formulier. We sturen je dan een mail ter bevestiging van je aanmelding. Iets later sturen we je een mail met de afspraken over de lening vastgelegd in een lening-overeenkomst. Met het overmaken van het geld ga je akkoord met die afspraken.

Voor alle duidelijkheid: de coöperatie heeft geen winstoogmerk. Het geld dat wordt verdiend met de verkoop van stroom en wordt ontvangen als subsidie vloeit terug naar de eigenaar van het dak (de gemeente in dit geval) en naar de leden van de coöperatie die geld ter beschikking hebben gesteld.

Investeringsformulier Gemeentewerf